skip to Main Content

Gratis verzenden

Dagelijks bezorgd

Verlengd retourbeleid

Eenvoudig en veilig betalen

De distributie van Colombia Fietskleding wordt verzorgd door Kolibri Logistiek. Zodra je bestelling geplaatst en betaald is ontvang je van Kolibri een e-mail met een Track & Trace code. Zo kun je jouw bestelling altijd real-time volgen. Vragen over de levering van je bestelling? Neem direct contact op via: 0180-590072.

Kolibri-logisitke-logo

Bestellingen die voor 16:00 uur binnen zijn worden de volgende werkdag geleverd.
Het bezorgschema ziet er als volgt uit:

Besteld op maandag (voor 16:00) ? Bezorgd op dinsdag
Besteld op dinsdag (voor 16:00) ? Bezorgd op woensdag
Besteld op woensdag (voor 16:00) ? Bezorgd op donderdag
Besteld op donderdag (voor 16:00) ? Bezorgd op vrijdag
Besteld op vrijdag (voor 16:00) ? Bezorgd op zaterdag
Besteld op zaterdag ? Bezorgd op dinsdag
Besteld op zondag ? Bezorgd op dinsdag

Bij Colombia Fietskleding hebben we de minimale wettelijke herroepingstermijn verlengd van 14 dagen naar 1 kalendermaand. Dit betekent dat je een ongebruikt en onbeschadigd product in de originele verpakking kunt retourneren tot maximaal 1 kalendermaand na aankoop. De retourzending dient binnen 31 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn. Kies je voor creditering, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking terug op jouw rekening. Je wordt hier uiteraard verder van op de hoogte gehouden.

Wanneer je artikelen wilt retourneren dien je deze aan te melden door een e-mail te sturen naar jasper@colombiafietskleding.nl. Vermeld hierbij:

– Je order nummer
– Of het om Ruilen/Retourneren gaat
– Wat de reden voor de retour is

Verstuur het artikel vervolgens in de originele verpakking naar:

Kolibri Logistiek
Tiendweg 45K
2931 LC Krimpen a/d Lek

Past het product toch niet helemaal? Ruilen kan, mits de gewenste maat op voorraad is. Voor Ruilen geldt net als bij Retourneren dat dit kan tot maximaal 1 kalendermaand na aflevering van het product. Dit betekent dat je een ongebruikt en onbeschadigd product in de originele verpakking kunt ruilen tot maximaal 1 kalendermaand na aankoop. De retourzending dient binnen 31 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn.

Wanneer je artikelen wilt ruilen dien je deze aan te melden door een e-mail te sturen naar jasper@colombiafietskleding.nl. Vermeld hierbij:

– Je order nummer
– Of het om Ruilen/Retourneren gaat
– Welke andere maat je wilt

Wacht vervolgens de bevestiging af of de andere maat beschikbaar is.

Verstuur het artikel vervolgens in de originele verpakking naar:

Kolibri Logistiek
Tiendweg 45K
2931 LC Krimpen a/d Lek

De kosten voor het leveren van je bestelling in heel Nederland zijn gratis.

Als startend bedrijf willen we onze ecologische en economische kosten zo laag mogelijk te houden en proberen we zo veel mogelijk onnodige verzendingen te voorkomen. Wij vragen daarom aan jou om zelf de kosten van het ruilen en retourneren voor je rekening te nemen.

Back To Top